امامزاده عباس (ع) چهاردانگه سلام همشهری های عزیز به وبلاگ اسلامشهر آنلاین خوش اومدید . در این مطلب می خوایم آستان مقدس امامزاده عباس (ع) چهاردانگه رو به شما معرفی کنیم. امامزاده عباس چهاردانگه یکی از معروف ترین امام زاده های شهرستان اسلامشهر هست و صفای عجیبی داره. این امامزاده میزبان بسیاری از عزیزان چهاردونگه ایه که دیگه در جمع ما نیستند و در جوار این امامزاده بزرگوار آرمیدند.

امامزاده عباس (ع) چهاردانگه

امامزاده عباس (ع) چهاردانگه

سلام همشهری های عزیز به وبلاگ اسلامشهر آنلاین خوش اومدید . در این مطلب می خوایم آستان مقدس امامزاده عباس (ع) چهاردانگه رو به شما معرفی کنیم.
امامزاده عباس چهاردانگه یکی از معروف ترین امام زاده های شهرستان اسلامشهر هست و صفای عجیبی داره. این امامزاده میزبان بسیاری از عزیزان چهاردونگه ایه که دیگه در جمع ما نیستند و در جوار این امامزاده بزرگوار آرمیدند.

حال و هوای امامزاده عباس


امامزاده عباس (ع) ۳ تا در داره که در ضلع غربی ، جنوبی و شرقی امامزاده قرار داره. روزهای پنج شنبه که به این امامزاده برید اون رو مملوء از جمعیت می بینید. در کنار هر سه در هم تعدادی دستفروش گل و شکلات بساط کردن که مردم از اون ها خرید می کنند و بین مردم دیگه خیرات می کنن. از در جنوبی که وارد بشید دست راست شما تعدادی شهید دفن شدن که باعث شدن معنویت این امامزاده چند برابر بشه .
درخت هایی که در این امامزاده کاشته شده فصلی هستند به همین دلیل اگه زمستون به امامزاده برید ظاهر کاملا زمستونی ای رو شاهد هستید و قبرها کاملا مشخصه. اما در بهار و تابستون این امامزاده صفای ویژه ای داره. مردم به صورت خودجوش تو امامزاده درخت کاشتن . این درخت ها قد کشیدن و باعث زیبایی امامزاده شدن.
امامزاده برای مردم محلی چهاردونگه محلی برای دید و بازدید هم شده . چون اهالی چهاردونگه معمولا آخر هفته ها رو به امامزاده مراجعه می کنن.

تاریخچه امامزاده

جالبه که بدونید قدمت این امام زاده بسیار زیاده و به دوره صفویان برمی گرده. نسب امام زاده عباس (ع) با ۱۰ واسطه به امام زین العابدین (ع) میرسه. امامزاده عباس یکی از آثار ملی ایران به حساب میاد و به ثبت میراث فرهنگی هم رسیده. این امامزاده در تاریخ ۱۳۸۲/۱۱/۲ با شماره ثبت ۱۰۸۰۶ به ثبت آثار ملی ایران رسید. قدمت این امامزاده هم از معماری خاص قبه این امامزاده و هم از دیوار های کاهگلی ضلع شمالی محوطه امامزاده پیداست.
زیربنای این امامزاده خیلی کمه و ضریح امامزاده رو در خودش جا داده . داخل امامزاده به دو سمت مردانه و زنانه تفکیک شده . برخلاف امامزاده عقیل (ع) که فضای زیادی داره. هر سمت بقعه امامزاده عباس حدود ۵ ، ۶ نفر گنجایش داره. ورودی خانم ها و آقایان به داخل امامزاده تفکیک نشده و دارای یک ورودی هستند.

موقعیت جغرافیایی

آستان مقدس امامزاده عباس(ع) در استان تهران ، شهرستان اسلامشهر و بخش چهاردانگه واقع شده . این امامزاده در مجاورت جاده ساوه ، بخش مرکزی چهاردانگه قرار داره.

دسترسی به امامزاده

اگر قصد آمدن به امامزاده از سمت تهران را دارید و می خواهید با حمل و نقل عمومی به این مکان بیایید می بایست وارد مترو شده و خط ۳مترو ، یعنی آزادگان قائم شوید و در ایستگاه پایانی یعنی آزادگان پیاده شده و به وسیله تاکسی یا اتوبوس به چهاردانگه بیایید چنانچه به راننده بگویید که میخواهید به امامزاده بروید می تواند شما را راهنمایی کند از طرفی می توانید به راننده بگویید که قصد پیاده شدن در شهرک صنعتی چهاردانگه را دارید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاه خود را بیان کنید

  1. صادق
    صادق ۱۴۰۱-۰۸-۱۰ پاسخ

    سلام امام زاده عباس وام زاده طاهر ذاهد مظلوم واقع شده آمد شهرداری وارگان های مربوط به چهاردنگه واسلامشهر رسیدگی ضعیف می کنند.

  2. نیستانک
    نیستانک ۱۴۰۱-۰۱-۲۳ پاسخ

    سلام؛ نمای بیرون امامزاده بسیار فرسوده و احتیاج به زیباسازی داره و مهمتر وجود فروشندگان و تولید کننده های مبل تهران هست که یک وجهه و …خاصی را به آنها میدهد. که انشالله رفع شود.

Leave a comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *